Start met hardlopen bij Running@Meliani

Foto: Running@Meliani

Altijd al willen starten met hardlopen, maar nooit de juiste groep gevonden? Dan is The Run Factory van Running@Meliani misschien iets voor jou! In een kleine groep ga je aan de slag om binnen tien weken tijd 5 kilometer te kunnen hardlopen. Sportief, gezond én gezellig! De begeleiding is in handen van Martje van Boxtel en Janne-Mieke van de Wijgert.

“We zijn géén officiële looptrainers. Je moet ons meer zien als runcoaches”, licht Martje van Boxtel toe. “Omdat we zelf al lang hardlopen kunnen wij beginners en mensen die al wat langer lopen goed begeleiden, stimuleren en enthousiasmeren. We willen juist ook het plezier voor het lopen overbrengen.”

Kerntraining

Op woensdagavond wordt de kerntraining gehouden. Deze bestaat uit een goede warming-up, core stability oefeningen (spierversterkende oefeningen voor je romp) en daarna een hardlooptraining van 5 kilometer in verschillende tempo’s. Naast de training krijgen de deelnemers ook ‘huiswerk’ in de vorm van een hardloopschema mee. Want lopen doe je natuurlijk niet alleen bij The Run Factory. Op zaterdagmorgen bestaat echter de mogelijkheid om samen met je trainingsmaatjes op pad te gaan.

Sámen lopen

Inmiddels zijn er al tientallen vrouwen en mannen enthousiast aan het lopen geslagen dankzij The Run Factory. “Dat geeft veel voldoening”, erkent Martje. Veel van deze lopers hebben het eerder zelf ook al eens geprobeerd, maar vonden nooit de juiste motivatie om door te gaan. “Het lopen in een groep helpt je daarbij. Sowieso is het prettig om samen met anderen te lopen. Dat stimuleert enorm, je pept elkaar op én het fungeert ook een beetje als stok achter de deur.” Soms wordt er gezamenlijk gelopen en soms in groepjes. Er wordt iedere keer bekeken wat het beste past.

Running@Meliani

Start 25 april

Naast de trainingen krijg je hulp van The Run Factory bij het maken van je eigen loopschema, wordt er uitleg gegeven over schoeisel, kleding, voeding en ademhaling. Een groepsapp zorgt voor de juiste onderlinge communicatie en motivatie.

Bij minimaal tien personen wordt er woensdag 25 april om 19.30 uur gestart met een nieuwe groep die in tien weken tijd 5 kilometer leren te lopen. De kosten voor deze cursus bedragen
€ 75,- dat is inclusief een functioneel loopshirt van Running@Meliani

Heb je interesse, dan ben je op woensdagavond natuurlijk altijd welkom om te komen kijken én mee te lopen of stuur een mail naar [email protected]

Kijk voor meer informatie op www.fightandfitness.nl/Running_Meliani

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen