Eerste editie Beursvloer Meierijstad levert mooie matches op

Dinsdag 17 april was de eerste editie van Beursvloer Meierijstad. In de aula van ROC De Leijgraaf in Veghel kwamen vertegenwoordigers van 31 bedrijven en 52 maatschappelijke organisaties bijeen om te kijken of ze elkaar ondersteuning kunnen bieden in de vorm van kennis, kunde, capaciteit of goederen.

Vanaf 16.00 uur kwamen de deelnemers binnen en om 16.30 uur gaf wethouder van de gemeente Meierijstad, de heer Jan Goijaarts, het startsein middels een slag op de gong.

Beursvloer Meierijstad 2018

Interactie

Al snel zochten bedrijven en organisaties elkaar op die dachten iets voor elkaar te kunnen betekenen. Er was veel interactie tussen vragers en aanbieders en dat leverde veel mooie matches op. Zo had GGZ Oost Brabant een match met de Rabobank en had Stichting Turkse Ouderraad Veghel een match met Jumbo Supermarkten.

Mooi resultaat

Uiteindelijk leverde deze dag 125 matches op. Er is voor zo’n € 257.466,- verhandeld, met gesloten beurs welteverstaan.

Deze eerste editie van Beursvloer Meierijstad mag met recht succesvol genoemd worden.

Beursvloer Meierijstad 2018

 

Reacties