Te Koop: Vivaldistraat 19 te Schijndel Vraagprijs € 519.000,- k.k.

Een woning met zoveel ruimte kom je zelden tegen, vijf slaapkamers behoort hier tot de mogelijkheden, ieder zijn eigen plekje!

Dit ruim opgezette vrijstaande woonhuis met inpandige garage is met degelijke materialen gebouwd en zeer netjes onderhouden. U koopt direct van de eerste eigenaar. Het geheel is gelegen op een mooi perceel met absolute privacy en een zonverzekerde ligging.

De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas, tegelvoer met vloerverwarming op de parterre, ruime woonkeuken bijkeuken, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping alsmede een zeer grote multifunctionele ruimte. Ruime badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping met mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

Indeling

Overdekte hal/entree met royale ontvangsthal voorzien van tegelvloer en vloerverwarming, meterkast, trapkast en garderode. Gedeeltelijk betegeld toilet voorzien van een staand toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie via zijraam. Vanuit de hal toegang naar de eerste verdieping, de keuken en de woonkamer.

Ruime woonkamer met zitgedeelte aan de voorzijde, houtkachel met ombouw en aan de achterzijde een royaal eetgedeelte met schuifpui naar het terras. De woonkamer heeft een prachtige lichtinval en is ruim van opzet.

Vanuit de woonkamer een doorloop naar de woonkeuken met groot keukenmeubel in lichte kleurstelling, betegeld aanrechtblad, dubbele spoelbak en diverse boven en onderkasten. Als inbouwapparatuur is er een koelkast, combi-heteluchtoven, keramische kookplaat, afzuigkap met ombouw en vaatwasser aanwezig. Prettige lichtinval en ruimte voor een grote eettafel met stoelen.

Vanuit de keuken toegang tot een portaal met praktische werkkast en deur naar de tuin, toegang tot de inpandige garage en de ruime bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen voor witgoedapparatuur en een gootsteen.

Als afwerking heeft de begane grond spachtelputz wanden, schuurwerk plafonds met sierlijsten en een lichte tegelvloer met vloerverwarming.

De ruime inpandige garage in spouw opgetrokken is ruim van afmeting (ca. 8.00 x3.00 m). Als afwerking een tegelvloer, dubbel glas en dubbele houten deuren met aan de voorzijde een praktische overkapping. Achterin de garage gelegen aparte loopdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Via hardhouten trap naar de eerste verdieping met ruime overloop die toegang geeft naar drie royale slaapkamers, de multifunctionele ruimte en de badkamer met toegang naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde met een inbouwkast, hardhouten kozijn met dubbel glas. Slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde voorzien van twee inbouwkasten en als afwerking stucwerk wanden. Slaapkamer 3 eveneens aan de achter met inbouwkast en extra deur die toegang geeft naar de ruime hobby-/bergruimte. Alle slaapkamers zijn ruim en hebben een prettige lichtinval.

Zeer ruime multifunctionele ruimte gelegen boven de garage welke is voorzien van een Velux dakraam en opstelling van de cv-combiketel Nefit HR Smartline (2002). Houten balklaag met dakisolatie, extra raam op de kopzijde en vloerbedekking aanwezig. Een grote ruimte met meerdere mogelijkheden welke nu is ingericht als extra opbergruimte.

Geheel betegelde badkamer in lichte kleurstelling voorzien van een wastafel met spiegel en wandverlichting, douche met scherm, staand toilet en ligbad. De badkamer is ruim en beschikt over een dakkapel. In de badkamer is een deur welke toegang biedt naar een vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

Vanuit de badkamer een afgesloten trapopgang toegang naar de tweede verdieping, een ruime zolder met Velux dakraam, houten balklaag met dakisolatie en vloerbedekking. Deze zolderruimte kan eenvoudig ingericht worden als extra hobbyruimte of extra slaapkamer.

Tuin

Eigen oprit met fraaie bestrating geeft toegang naar de entree, de garage en achtergelegen poort aan de linkerzijde van de woning. Voortuin met groot gazon, borders en beplanting, als erfafscheiding diverse hagen en struiken aanwezig.

Oprit voor meerdere auto’s. Aan de rechterzijde eveneens een afsluitbare siersmeedijzeren poort.

Zeer privacy biedende achtertuin met royaal gazon en tuinverlichting, diverse borders, buxus hagen en rondom mooie volwassen boomopstand. Direct achter de woning een groot betegeld terras en vijverpartij, het terras is voorzien van een zonneluifel. Als afscheiding is aan 1 zijde een glazen afscheidingswand geplaatst.

Achteraan het perceel een grote stenen berging welke is voorzien van elektra. De achtertuin biedt een vrij uitzicht op een achtergelegen groenstrook en volwassen boomopstand. Zonverzekerde ligging.

Bijzonderheden

– Zeer goed onderhouden en degelijk gebouwde vrijstaande woning met grote garage en prachtige tuin.
– Gelegen in een rustige villawijk aan de rand van de bebouwing.
– Alle voorzieningen binnen handbereik.
– Zorgvuldig bewoond en keurig onderhouden woning.
– Schilderwerk buiten 2014.
– Traditionele bouw met dak-,vloer en muurisolatie.
– Geheel uitgevoerd in hardhouten kozijnen met dubbel glas.
– Tegelvoer met vloerverwarming op de begane grond.
– Velux dakramen op de eerste en tweede verdieping.
– Rolluiken op de begane grond aanwezig.
– Elektrisch bedienbare zonneluifel aanwezig.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel nu voor een afspraak, 06-55783935

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen