Samenwerking Fioretti en Zwijsen College nu ook op muzikaal gebied tijdens ‘Come Together’

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Donderdagavond 19 april vond in theater De Blauwe Kei in Veghel een voorstelling plaats met de titel “Come Together’. Leerlingen van het Zwijsen College en het Fioretti College traden gezamenlijk op tijdens een spetterende muzikale show onder de toepasselijke naam Come Together!

Het idee voor deze muzikale samenwerking ontstond in juli vorig jaar op een terras in het centrum van Veghel. Tijdens de vakantieborrel bespraken leraren en leraressen van beide scholen om ook op muzikaal gebied iets op te zetten. Het resultaat was verbluffend. In een nagenoeg volle theaterzaal verschenen maar liefst 21 acts op het podium. Alle muziekgenres kwamen tijdens deze avond aan bod.

Algemeen directeur van het voortgezet onderwijs Anita O’Conner was zeer enthousiast. “Ik vind het geweldig. Dit is zo’n mooi initiatief. Een muziekevenement wat is opgezet door mensen van het Fioretti College en het Zwijsen College, een samenwerking die echt uit de kunst is, en dan zo’n resultaat zoals hier vanavond, dat is geweldig”.

Open Podium

Open Podium

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen