De Korfrakkers zet De Peelkorf eenvoudig opzij

Vandaag moest De Korfrakkers naar het Limburgse Ysselsteyn om tegen De Peelkorf aan te treden. Op papier een makkelijke tegenstander waarvan de 2 punten mee naar huis genomen moeten worden.

De eerste minuten werden er wat slordige fouten gemaakt zowel aanvallend als verdedigend. Daardoor kwam De Peelkorf op voorsprong door een vrije worp te benutten. De Erpse aanval was nog zoekende. Door een goed uitgespeelde aanval kwamen de Limburgsen op een 2-0 voorsprong. Vanaf deze stand wisten de Erpsen zelf antwoord te geven.  Door de aanvallen nu beter op te zetten en de kansen wel te benutten kwam De Korfrakkers in de 13e minuut op gelijke hoogte: 3-3. Tot de 25e minuut bleef het verschil nog klein: 3-5. In de laatste 10 minuten voor rust werd er met goed opgezette aanvallen het verschil gemaakt en de voorsprong uitgebreid tot 5-12 en ging de Limburgse hoop op een goed resultaat verloren.

In de eerste minuten na rust was De Korfrakkers zowel in de aanval als in de verdediging sterk! Er werd meteen twee keer gescoord en verdedigend werd er goede druk gezet: 6-14. Na 10 minuten spelen zwakte het even af. De kansen werden in deze periode niet afgerond. Verdedigende druk was er nog wel waardoor De Peelkorf lastig tot scoren kwam. De uiteindelijke eindstand werd 10-18.