Bluesrock tijdens Koningsdag

Foto: De Afzakkerij

Niet alleen op zondag maar ook tijdens Koningsdag, op vrijdagmiddag 27 april kun je in cultuurcafé de Afzakkerij op CHV Noordkade in Veghel om 15.00 uur genieten van livemuziek. Tijdens deze feestdag is het podium voor de Bluesrock formatie Virging Bluesrock Band.

Met muziek van ZZ Top, Thin Lizzy, Gary Moore en nog vele anderen spelen ze elke zaal plat. Het belooft bijzonder Koningsdagconcert te worden. Virgin Blues Rock band wil altijd van elk optreden iets speciaals maken. Een mooie combinatie met een bezoek aan de vrijmarkt in De Proeffabriek op CHV Noordkade.

In 1979 richtte Manolito van Galen de band Virgin op. De hardrock sloeg in als een bom, maar helaas spatte de band in 1982 uit elkaar en iedereen ging zijn eigen weg. Pas jaren later werd er door Jan van den Berg, zanger van Virgin, de band nieuw leven ingeblazen. Hij richtte de band weer op met vijf professionele muzikanten die nu onder de naam Virgin Blues Rock band aan het toeren zijn met de betere bluesrock uit de jaren zeventig. Ondertussen zijn ze maar wat trots op hun nieuwe band. Virginblues rock band wil een speciaal iets van maken tijdens elk optreden.

Bezetting

Vocals        Jan van den Berg
Bas             Manolito van Galen
Gitaar         GertJan Mathijssen
Slaggitaar   Geert Bevers
Sax             Hans van Dijke
Drums        John Reuser

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen