112

Verdachte schietincident aangehouden

Foto: meierijstad.nieuws.nl

De politie heeft vrijdagmorgen rond 11.00 uur op de Boschweg een 29-jarige man uit Schijndel aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de schutter te zijn bij het schietincident op de Renate Rubinsteinstraat op woensdagavond. Daarbij kwam een 26-jarige man om het leven.

Surveillerende politiemensen zagen in Schijndel een auto rijden met daarin de vermoedelijke verdachte. Hoewel de collega’s de verdachte heel even uit het oog verloren, zagen zij hem al snel staan naast zijn auto op de Boschweg. Daarop is hij direct aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Doorzoeking woning

Donderdagmiddag werd tegen het einde van de dag nog een inval gedaan in de woning van de verdachte. Daarbij werd het Arrestatieteam ingezet. De verdachte werd niet aangetroffen, maar in de woning werden wel diverse goederen in beslag genomen voor verder onderzoek.

Getuigen

De politie zoekt nog altijd getuigen van het schietincident. Daarnaast komen wij graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Misschien zijn er mensen die foto’s of video’s hebben gemaakt? We zouden dat beeldmateriaal graag ontvangen. Dat kan via het digitale tipformulier dat je hieronder vindt, geüpload worden. Telefonisch informatie delen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

Cookieinstellingen