Te Koop: Goudenregenstraat 10 te Schijndel. Vraagprijs € 369.000,- k.k.

Deze verrassend ruime twee onder een kap woning met garage, diepe achtertuin en een slaapkamer op de parterre is nu beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. De woning is gelegen op een mooi perceel 375 m².

De woning kenmerkt zich door een zeer mooie en ruim opgezette woonkamer met luxe woonkeuken en is gelegen aan een rustige straat op korte afstand gelegen van alle sociale voorzieningen en diverse winkels. Via de Structuurweg zijn uitvalswegen naar o.a. ’s-Hertogenbosch en Eindhoven snel bereikbaar.

Indeling

Entree/hal met meterkast (5 groepen en aardlekschakelaars), verbindingsdeur naar de garage en toegang naar de living.

De ruime living (ca. 48 m²), met een zeer prettig lichtinval, is ingericht met een royaal zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde met een heerlijk vrij uitzicht naar de tuin. Als afwerking een neutrale vloerbedekking en granolwanden.

Via portaal in de woonkamer is er toegang naar de slaapkamer op de parterre en de slaapkamers op de eerste verdieping.

De luxe L-vormige open keuken uit 2011 heeft een moderne uitstraling met de greeploze kasten en granieten werkblad met enkele spoelbak. Als inbouwapparatuur is er aanwezig een heteluchtoven, koelkast, inductie kookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken een loopdeur naar de achtertuin.

Tussenportaal met gedeeltelijk betegelde toiletruimte voorzien van een fonteintje met spiegel en een staand toilet. Trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de slaapkamer op de begane grond.

De ruime slaap-/werkkamer met vloerbedekking is voorzien van airco, verwarming en dubbel glas. Fraai uitzicht op de achtertuin en deur naar het terras en de tuin. De ruimte is nu ingericht als slaapkamer maar is multifunctioneel qua mogelijkheden. De gehele achterzijde is voorzien van rolluiken.

Aanpandige (halfsteens) garage met plat dak voorzien van een elektrische sectionaldeur aan de voorzijde en aparte loopdeur aan de zijkant naar de tuin. Garage is tevens inpandig te bereiken via de hal en verder voorzien van een rolluik, verwarming en een tegelvloer.

Eerste verdieping

Via de L-overloop toegang tot een badkamer, twee slaapkamers en een bergruimte.

Beide slaapkamers (afmeting 3,77×2,59) zijn gelegen aan de voorzijde en voorzien van een Velux dakraam, wat zorgt voor voldoende daglichttoetreding. Slaapkamer 1 heeft tevens een extra zijgevelraam rolluik. Slaapkamer 2 heeft een luik welke toegang geeft tot een vliering.

De bergruimte is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine, wasdroger, mechanische ventilatie en de opstelling van de cv-combiketel Nefit Smartline (2007).

De lichte, gedeeltelijk betegelde badkamer is voorzien van ligbad, enkele wastafel en een tweede toilet. Via het dakraam is er een mooie lichtinval in de badkamer.

Tweede verdieping

De vliering is te bereiken via een vlizotrap. De vliering biedt veel extra opbergmogelijkheden maar heeft geen stahoogte.

Tuin

Fraai aangelegde voortuin met oprit en grote brede border met diverse groenblijvende struiken aan de zijkant van de woning. Deze brede strook biedt u tal van mogelijkheden. Aan de achterzijde van deze zijtuin een houten poort naar de achtertuin. Het aanwezige pad naar de achtertuin is voorzien van grind en boomschors.

De privacy biedende, rijk begroeide, achtertuin met volwassen boomopstand heeft een achterom en is gelegen op het zuiden. Tuin is ingericht met een kunstgras gazon, terras, vijverpartij en diverse borders. Aan de achterzijde een groot houten tuinhuis (4x5m) met overdekt terras/veranda. Optimale privacy is hier gewaarborgd!

Bijzonderheden

– Degelijk gebouwde tweekapper met slaap-/werkkamer op de parterre
– Dak-,muur- en vloerisolatie aanwezig
– Gehele woning voorzien van dubbel glas
– Gehele parterre voorzien van rolluiken
– Recent schilderwerk buiten (2016)
– Elektrische installatie vernieuwd (2011)
– Breed perceel aan de voor- en zijtuin aanwezig
– Brede oprit met mogelijkheid voor carport

Op korte afstand gelegen van alle sociale voorzieningen en diverse winkels
Via de Structuurweg zijn uitvalswegen naar o.a. ’s-Hertogenbosch en Eindhoven snel bereikbaar

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met ons kantoor, deze woning moet u beslist gezien hebben!

Marc Tummers

 

Reacties

gallery
13159
Te Koop: Goudenregenstraat 10 te Schijndel. Vraagprijs € 369.000,- k.k.
Deze verrassend ruime twee onder een kap woning met garage, diepe achtertuin en een slaapkamer
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/05/04/te-koop-goudenregenstraat-10-te-schijndel-vraagprijs-e-369-000-k-k/
2018-05-04T08:41:17+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/05/03204542/1-hoofdfoto-1.jpg
Marc Tummers Makelaardij
Nieuws, Zakelijk