Thomashuis Erp integreert in Keldonk

Foto: Thomashuis Erp

Altijd fijn als mensen op zoek zijn naar verbindingen met elkaar. Hoe fijn kan het zijn dat de nieuwe eigenaren Dennis en Cisca Dijkgraaf van ’t Thomashuis Erp gelegen aan de Sweenslag in Keldonk er hard aan werken om zich midden in de Keldonkse samenleving te vestigen. Open staan voor nieuwe ideeën en samenwerking met andere partijen in Keldonk om ’t Thomashuis een mooie woonplek voor de bewoners van ’t Thomashuis te laten zijn en onderdeel van Keldonk.

Zo heeft ’t Thomashuis op donderdag 3 mei 2018 intrek genomen in de Keldonkse molen als nieuw verblijf voor de dagbesteding van een aantal bewoners. Mooi dichtbij het dorp waar je makkelijk verbindingen kan leggen. De dagbesteding is altijd op donderdag en vrijdag van10.00 uur tot 13.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de molen en een lekker kopje koffie te drinken. De koffie of thee kost € 1.50 en komt natuurlijk ten goede aan de Korenmolen de Hoop.

Thomashuis Erp

Een mooie tussenstop als u aan het fietsen bent bijvoorbeeld met de duo fiets

Het mooie weer nodigt uit om de fiets te pakken. Gewoon je ouwe fiets, E-bike of wat ons betreft de duo fiets. Samen op de duo fiets met iemand die gebonden is aan huis en ook wel eens wil genieten van de buitenlucht of gewoon omdat u op een normale fiets te bang bent en iemand anders u begeleidt. Probeert ’t eens, het zal u verrassen.
De duo fiets is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld en velen maken er gebruik van. Lekker gezellig naast elkaar met elektrische ondersteuning waardoor het makkelijk trappen is.

Thomashuis Erp

2 Duofietsen beschikbaar in Keldonk

Naast de duo fiets bij vakgarage Albert van der Linden is er ook nog een duo fiets beschikbaar bij ’t Thomashuis Erp. Deze is ook door de gemeente beschikbaar gesteld en door iedereen uit Keldonk of directe omgeving te gebruiken. Doordat we 2 duo fietsen hebben is het mogelijk bij een defect van een van de duo fietsen de andere mits die niet in gebruik is te lenen. Of u leent ze allebei als u met 2 keer 2 personen tegelijk wil gaan fietsen om vervolgens onderweg ergens gezellig een kopje koffie te gaan drinken. Korenmolen De Hoop is dan natuurlijk een aanrader op donderdag of vrijdag.

Fietsmaatjes

Vind u het leuk om wekelijks of regelmatig met iemand te gaan fietsen ? Als Zorg en Welzijn Keldonk zijn we op zoek naar fietsmaatjes. Neem dan contact op met Hans Rijkers [email protected] of bel 06 -57317553.

De duo fiets is in principe dagelijks te leen en kunt u reserveren bij:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen