Tweede editie Zomercarnaval Veghel

Foto: Archieffoto Stan Pittens

Blaaskapel Dè wel Jaoo organiseert ook dit jaar weer het Zomercarnaval Veghel. Op 23 juni vanaf 15.00 uur is het te doen in de Molenstraat in Veghel. Na het succes van de eerste editie in 2016, nu het vervolg.

Twee jaar geleden, tijdens het 25-jarig bestaan van de blaaskapel, werd Zomercarnaval in Veghel groots gevierd. Dit gratis evenement was een enorm succes. Maar één van de lessen die men hieruit trok was, dat het eigenlijk noodzakelijk was om een stichting te zijn als men iets dergelijks organiseert. Begin dit jaar werd de stichtingsacte getekend en ging Dè wel Jaoo aan de slag om het evenement voor dit jaar te organiseren.

Het is de bedoeling om straatcarnaval te vieren net zoals op de zondag van de grote optocht. Maar dan in je zomerse outfit. Geen dikke pakken en sjaals maar luchtige zomerkleding en slippers.

Optredens

De Molenstraat wordt afgesloten, er komen 2 podia, bier taps en eetkraampjes. Ook zijn er diverse optredens van Samba bands met danseressen, Brass bands en blaaskapellen. Er zullen lokale helden te zien zijn zoals Factor 12, Gazzerop, Sambarooi en de Boemelaars maar ook bands van buiten Meierijstad. En ook Def Rhymes heeft ons zomercarnaval reeds in zijn agenda staan.

Om het voor iedereen toegankelijk te maken is het evenement geheel gratis en ook aan de kinderen is gedacht.

Zomercarnaval 2018

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen