Team NL Korfbal komt naar Erp!

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Het KNKV heeft De Korfrakkers als één van de vijf korfbalverenigingen toegewezen om de ‘This is Korfball tour’ te organiseren. Het bidbook dat gemaakt is, was goed ontvangen bij het KNKV.

Op dinsdag 29 en woensdag 30 mei is het dan zo ver: TEAM NL Korfbal komt naar Erp! En daar is de vereniging erg trots op. Van jong tot oud is iedereen welkom om deel te nemen aan de clinics en om te komen kijken naar de TEAM NL Korfbal wedstrijden. De kaartverkoop staat online! Het beloofd een groot spektakel te worden!

TEAM NL wedstrijden

Op dinsdag 29 mei om 19:30 uur zal er in sporthal Ter Aa een viertal wedstrijden worden gespeeld tegen diverse teams. TEAM NL Korfbal speelt twee keer tegen TEAM ZUID. Dit team wordt geselecteerd met een mix van mannen en vrouwen uit vereniging van Zuid. Daarna spelen de dames van TEAM NL Korfbal tegen de dames uit het dameskorfbal en in voor de laatste wedstrijd selecteert Bondscoach Wim Scholtmeijer een team (dames/heren uit de voorgaande wedstrijden) wat tegen Team NL Korfbal speelt en dit team coacht hij.

Clinic voor Trainers en Scheidsrechters

Voorafgaand aan de wedstrijden (18:00 – 19:00 uur, Sporthal Ter Aa, Erp) worden er een tweetal clinics georganiseerd vanuit het KNKV.  Een Trainers clinic door Kees Vlietstra (bondscoach U21) en een Arbitrage clinic door Marcel Winters.

Meierijstad Schotchallenge

De Meierijstad Schotchallenge is voor de B, C, A – jeugd (tot 19 jaar). De deelnemers gaan op 29 mei, voor de laatste wedstrijd, gekoppeld worden aan een ‘international’. Samen gaan ze proberen om de meeste doelpunten te scoren binnen 3 minuten. De eerste prijs is een T-shirt van Team NL Korfbal en een tegoedbon t.w.v.  €60,-!

Team NL Korfbal promotie tour met Jeugdclinic!

De woensdag 30 mei staat de promotietour op het programma. In de ochtend gaat TEAM NL Korfbal langs diverse scholen voor demonstratie. Vanaf 15.00 uur wordt bij de Korfrakkers een clinic georganiseerd voor korfballers/sters (dus jongens en meisjes) vanaf 9 jaar. Het belooft een geweldig groot spektakel te worden met honderden kinderen!

Alle informatie over de online verkoop van kaartjes, opgeven clinics en deelname Meierijstad Schotchallenge is te vinden op: www.korfrakkers.nl/teamnlnaarerp

Team NL Korfbal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen