Kinderpopster Dirk Scheele bij Fabriek Magnifique

Foto: Theater De Blauwe Kei

Tijdens Fabriek Magnifique, hét cultuur- en foodfestival van Veghel, presenteert Theater De Blauwe Kei tweemaal een vrolijke, muzikale kindervoorstelling van Dirk Scheele waar u gratis van kunt genieten. De voorstelling vindt plaats in de Grote Zaal van De Blauwe Kei.

In de voorstelling, die op zondag 8 juli te zien is om 14.00 en 15.30 uur, zingt de kinderpopster zijn allerleukste liedjes. Dus zing mee, vraag liedjes aan en geniet! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lievelingsliedjes?

Iedereen heeft er wel één. In deze solovoorstelling, genaamd Z’n Leukste Liedjes, speelt Dirk Scheele er een heleboel. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk.

Verzoeknummertjes?

Kom maar op! Z’n Leukste Liedjes is een vrolijke voorstelling van circa 30 minuten vol met meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek.

Bestelt u alvast uw (gratis) kaartje? Kaarten zijn op de dag zelf ook beschikbaar aan onze theaterkassa vanaf 75 minuten voor aanvang van de voorstelling (zo lang de voorraad strekt).

Dirk Scheele

Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: “Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen