Veghel Vaderdag Vlooienmarkt

Foto: CV de Kuussegatters | Commissie PR & Communicatie

Zondag 17 juni 2018 vindt de jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats in het Centrum van Veghel. De Markt ligt er na de ingrijpende verbouwing weer strak bij en is op deze derde zondag in juni de ideale plaats voor kopers, verkopers, dagjesmensen, vaderdagvierders, ouders met kinderen, snuffelaars, kavelkopers én liefhebbers van gezelligheid. Voor de kinderen is er dit jaar extra entertainment. En ‘marktkooplui’ kunnen zich nog aanmelden: er zijn nog enkele kramen te huur!

Veghel Vaderdag Vlooienmarkt

De Vlooienmarkt Commissie van CV De Kuussegatters en het Sint Barbaragilde hielden de verbouwing van de Markt in Veghel nauwlettend in de gaten: ‘Zou die op tijd klaar zijn?’. Die zorgen zijn voorbij: deze locatie ligt er weer strak bij en is een mooie plek om in een ruime, nieuwe opstelling alle marktkramen te plaatsen. Alle verzamelaars, snuffelaars en koopjesjagers kunnen die dag hier dus hun slag slaan.

Vaderdag Vlooienmarkt

Vaderdag Vlooienmarkt

Extra entertainment voor de kids

De commissie vindt dat er naast alle marktactiviteiten ook ruimte moet zijn voor veel gezellig entertainment voor de bezoekers. ‘Dit jaar zijn er maar liefst drie muziekkapellen die van zich laten horen. Gazzerop, Street Parade en Variozo trekken de markt over en zorgen voor ‘de vrolijke noot’. ’s Middags treedt op het podium op de driehoek Pasta op. Deze vijfkoppige band bestaat uit ras-muzikanten met een breed repertoire van beroemde en herkenbare covers tot pareltjes die wat minder bekend zijn.

We hebben extra aandacht gegeven aan leuke activiteiten voor de jeugd. Zo staat Tantje Kootje met een echt schminkteam klaar voor alle kids, die zich graag mooi willen laten maken. Je kunt ook weer pony rijden. En als klap op de vuurpijl hebben een mega-klauterkussen met de naam ‘Mission Impossible’. Dat ding is maar liefst 6 meter hoog! Onder begeleiding van de Scouting kun je laten zien hoe goed je kunt klimmen!

Op ‘de nieuwe driehoek’ vind je volop terrasjes en maak je de muzikale optredens en de dienstenveiling van dichtbij mee. Dankzij de medewerking van de gemeente, horeca én de Veghelse Centum-ondernemers komt dit helemaal goed!’

Vaderdag Vlooienmarkt

Nog enkele kramen te huur

Inschrijfkaarten en kraamverhuurvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij het UITpunt (Markt 1).

Je kunt nog een kraam huren door een mail te sturen naar: [email protected] . Vermeld in de mail je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer met het aantal/soort kramen dat je wilt huren. Een kraam in de rij huur je voor 22,50 euro; een hoekkraam voor 27,50 euro.

Vaderdag Vlooienmarkt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen