Team Rembrandts luncht met directeur Zwijsen College

Foto: Zwijsen College

Afgelopen dinsdag hebben leden van Team Rembrandts, bestaande uit leerlingen van het Zwijsen College in Veghel en studenten van Fontys Eindhoven, hun ervaringen met betrekking tot hun deelname aan de FIRST-competition in Amerika, gedeeld met Babara Sol, directeur Zwijsen College Veghel.

Youth inspires youth

Tijdens een lunch vertelden de leerlingen van het Zwijsen enthousiast verhalen over de bouwperiode met de Fontys-studenten waar ze hebben leren 3D-tekenen en waar de oudere leerlingen de jongere begeleiden. Een van de uitgangspunten van de FIRST-competitie is Youth inspires youth.

Ook de avonturen in Amerika werden vol vuur verteld. Waar Mae aangaf geleerd te hebben om op mensen af te stappen, gaf Tamara haar inspirational speech in perfect Engels ten gehore. Wat een fantastische ervaringen.

Vervolgstudie

Bijna alle leerlingen gaven aan te willen gaan voor een technische studie.

Team Rembrandts
Onder het genot van een lekker broodje wordt de directeur bijgepraat door leerlingen van Team Rembrandts over hun belevenissen in Amerika

 

Reacties

Cookieinstellingen