Line-up Zomercarnaval 2018 bekend

Foto: Archieffoto Stan Pittens

Dè Wel Jaoo, al 25 jaar hard en zuiver hoorbaar in het Veghels carnavalsgedruis is er ook dit jaar weer in geslaagd om een heus Zomercarnaval te organiseren. Zaterdag 23 juni vanaf 15.00 uur barst het geweld weer los in de Molenstraat in Veghel.

De muziekcommissie is tevreden met de line up. Het is een mooie mix geworden met 5 blaaskapellen, 4 Samba bands en 3 zangers ( waaronder Def Rhymz).

Line-up

Zomercarnaval 2018

Outra Vez! is een Nijmeegse percussieband die al ruim 15 jaar garant staat voor energieke en opzwepende Afro-Braziliaanse percussiemuziek. Zij maken overal een feest van. Hun motto luidt dan ook niet voor niets: WE SAMBA YOUR PARTY! Met tomeloze energie, enthousiasme en plezier verzorgen deze slagwerkers optredens in binnen- en buitenland.

Zomercarnaval 2018

Rythm All Stars Brassband  is een Caribische brassband uit Den haag dat bestaat uit 12 jonge en enthousiaste muzikanten die veel swingende shows neerzetten. Sinds 2012 doet the Rhythm allstars mee aan de jaarlijkse brassband battle om de felbegeerde titel “de beste Caribische brassband van Nederland’’. Met 3 finale plaatsen na 4 participaties wordt the Rhythm Allstars gezien als 1 van de beste brassband van Nederland. Na het succes van de vorige editie is de organisatie blij dat ze er weer zijn!

Zomercarnaval 2018

Batedeira , opgericht in 1994, is een van de eerste sambabands in Nederland. De band bestaat uit 25 muzikanten en heeft een grote aanhang. Het enthousiasme en de opbeurende muziekstijl zijn de typische kenmerken van Batedeira. Batedeira betekend mixer in het Braziliaans. Geen goede verwijzing van de diverse Braziliaanse en aanverwante ritmes. Ze verzorgen optreden in Binnen en buitenland en nemen de prijzen mee naar huis.

Zomercarnaval 2018

Samba Rooi een Rooise vriendengroep die samen een Sambaband opgericht hebben. Met onbekende instrumenten, geen noten kunnen lezen maar wel veel “herrie” kunnen maken . De band is al na een zeer korte tijd uitgebreid en op dit moment bestaat de band uit 15 leden. Inmiddels bestaan ze dus al enkele jaren en het enthousiame en fanatisme druipt er nog steeds vanaf.

Zomercarnaval 2018

GaZZerop, In 2012 stonden twaalf jonge muzikanten voor de keuze, zich aansluiten bij bestaande regionale orkesten, of iets voor zichzelf beginnen…. en geboorte van Feestband GaZZerop! was een feit. Zonder de mannen van GaZZerop gaat het feest niet door.

Zomercarnaval 2018

Dweilorkest de Buitenbintjes uit Oisterwijk (Döllekesgat) bestaat uit 16 prettig gestoorde heren en dames met de gezamenlijke passie voor gezelligheid, muziek en af en toe een klein pilske. Spelend door het jaar heen proberen ze elke keer weer een logische samenstelling te maken van de herrie die uit hun toeters en drums komt.

Zomercarnaval 2018

Blusswerruk, sinds 1989 niet meer weg te denken uit de Eindhovense muziek-scene. Al 25 jaar brengen ze onderscheidende muziek ten gehore op festivals, cafe’s, feestjes, partijen, bruiloften en braderieen. De muzikanten hebben hun roots uit verschillende orkesten, harmonieën en show corpsen en dat blijkt een uniek recept voor een dikke sound die staat als een huis. Ze gaan dan ook elk optreden tot aan het gaatje! De arrangementen worden in eigen beheer geschreven zodat alle kwaliteiten tot hun recht komen. Blusswerruk is niet een band die je moet horen, of zien… Blusswerruk moet je meemaken! En dat deden we al in 2016… kom mar op.

Zomercarnaval 2018

De Boemelaars Onze vrienden uit Zijtaart, in1964 zijn de Boemelaars opgericht en nu meer dan 50 jaar later hebben de Boemelaars Abraham gezien, maar nog steeds erg jong van geest. De Boemelaars zijn een groep van twintig enthousiaste muzikanten die ook van uw evenement een onvergetelijk festijn maken. Met de perfecte bezetting, het brede repertoire en de spontane presentatie vormen zij de juiste ‘finishing touch’ voor uw evenement! En daarom zijn ze er weer bij.

Zomercarnaval 2018

Jeroen vd Velde is Zanger en frontman van coverband Ruizzz en presentator van het Zomercarnaval. Hij zal de boel aan elkaar praten en ook een paar nummers ten gehore brengen.

Zomercarnaval 2018

Marcel Jansen. Wereldberoemd in Veghel en omstreken. Met zijn vooral Nederlands repertoire zal hij zeker een extra feestelijke bijdrage leveren aan gezellige sfeer.

Zomercarnaval 2018

Def Rhymz een geweldige artiest en dat is hij zeker! Een ras entertainer die op de bekendste poppodia heeft opgetreden (lowlands, pinkpop etc.). Onderscheiden met maar liefst drie TMF-Awards is hij toch echt een bekende Nederlander geworden. En jawel ook meerdere malen in de top 10 met natuurlijk ook nummer 1 Hits!

Zomercarnaval 2018

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen