112

Bestuurder met vals rijbewijs aangehouden in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Gisteren controleerde de politie in Veghel een Portugese bestuurder die in een Engelse bestelauto reed. Nadat de bestuurder zijn rijbewijs had overhandigd, zag men direct dat er met het rijbewijs iets niet klopte. Ze hadden in de gaten dat het rijbewijs vals was. Zo was te zien dat de categorieen A en B op dezelfde dag waren afgegeven, het documentnummer op de verkeerde plek stond en dat de echtheidskenmerken ontbraken. De bestuurder is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Onderzoek heeft bevestigd dat het rijbewijs vals was en de verdachte bekende dat hij het rijbewijs voor 50 euro online had gekocht. Tevens bleek bij uitspraak dat hem het besturen van een motorrijtuig was ontzegd. Voor het rijden zonder rijbewijs, valsheid in geschrifte en het rijden tijdens O.B.M is proces-verbaal opgemaakt. De verdachte is heengezonden met een dagvaarding en zal zich over een paar maanden bij een rechter moeten verantwoorden.

112 112

Reacties

article
14511
Bestuurder met vals rijbewijs aangehouden in Veghel
Gisteren controleerde de politie in Veghel een Portugese bestuurder die in een Engelse bestelauto reed.
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/06/14/bestuurder-met-vals-rijbewijs-aangehouden-in-veghel/
2018-06-14T12:56:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/03/16231905/Stop-politie-715x408.png
Meierijstad, Politie, vals rijbewijs, Veghel
112, Nieuws