The Oldies in café D’n Brouwer in Mariaheide

Foto: D'n Brouwer Mariaheide

Zondag treed bij café D’n Brouwer in Mariaheide de band The Oldies op. Kom en geniet van hits uit de jaren 60 en 70.

The Oldies zijn vijf doorgewinterde muzikanten die elders in de muziek en bij bands hun sporen al lang hebben verdiend. Muzikant zijn is iets aparts en dat kun je ook nooit loslaten, hoor je muziek of zie je iemand spelen begint het altijd weer te kriebelen.

Zo ook met deze vijfkoppige band Zij maken dansbare muziek uit de 60 en 70er jaren, met nummers van o.a. The Shadows, Elvis, ZZ en de Maskers, The Motions,The Cats maar ook David Bowie, Brian Ferry, CCR, Willy DeVille, Stones enz.

De bezetting van de band bestaat uit de uit Uden afkomstige gitarist Tiny Manders bekend van El Cid, maar ook bassist Ad van der Rijt speelt nog steeds bij deze Keldonkse formatie en woont met zijn Udense echtgenote in Soest en speelt verder nog in een bluesband. Eveneens uit Uden komt zanger/drummer Tonny Damen o.a. bekend van The Rocking Sixties en Bozéla’s. Op toetsen: de veelzijdige Harry Vos uit Oss speelt verder nog bij de countryband Saint en Sinners, en op sologitaar Frans Brandsen ook afkomstig uit Oss en speelt eveneens bij The Rocking Sixties en Move It.

Info

Locatie: D’n Brouwer in Mariaheide
Datum: zondag 24 juni
Tijd: 15:00 uur
Entree: gratis

D'n Brouwer Mariaheide

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen