Leerlingenconcerten Phoenix Cultuur

Foto: Karin Jonkers | Phoenix Cultuur

Als afsluiting van het cursusjaar organiseren de zangleerlingen van Phoenix Cultuur een leerlingenconcert op 28 en 29 juni in CEC Mariëndael en op de CHV Noordkade.

Onder leiding van zangdocent en –coach Stephan Peters zingen 18 leerlingen een verrassende en persoonlijke solo voor publiek. Het leerlingenconcert is hét moment van het jaar waarin de zangtalenten aan het publiek kunnen laten horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. In totaal treden er 18 leerlingen op in de leeftijd van 11 t/m 50 jaar! Ze zingen allemaal een eigen solo in een genre passend bij hun persoonlijke smaak en kunnen. Zo komen onder andere ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij, “Jij bent de liefde” van Maan, “Dear future husband” van Meghan Trainor aan bod, maar ook zelf geschreven nummers!

Twee gratis concerten

Het leerlingenconcert vindt op donderdag 28 juni om 19.00 uur plaats in CEC Mariëndael in Sint-Oedenrode en op vrijdag 29 juni om 19.00 uur in de Apotheek op de CHV Noordkade in Veghel. Het concert is vrij toegankelijk en iedereen is van harte welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen