Echtpaar Faujdar-Rahmoe 60 jaar getrouwd

Foto: meierijstad.nieuws.nl

De heer en mevrouw Abdul Aziz Faujdar (78 jaar) en Saeragatoen Faujdar-Rahmoe (77 jaar) waren donderdag 5 juli 60 jaar getrouwd. Vrijdagmorgen kwam burgemeester Kees van Rooij van Meierijstad het Diamanten paar feliciteren.

Abdul Aziz en zijn vrouw Saeragatoen vestigden zich in 1975 definitief in Nederland. 8 Maanden eerder was Abdul Aziz al vanuit Suriname naar Den Bosch gekomen om daar als monteur bij Fassbender Valks aan de slag te gaan. “De salarissen in Suriname waren veel minder, vandaar dat ik naar Nederland ben gekomen waar ik als monteur snel werk vond”, aldus de heer Faujdar. Toen zijn echtgenote samen met 6 van hun 7 kinderen (de oudste was in Suriname overleden) in ons land arriveerde werd Den Bosch voor acht maanden hun eerste woonplaats. Later woonde het gezin 22 jaar in Schijndel en verhuisde in 2005 naar Veghel. Beiden hebben het goed naar hun zin in hun huidige woning aan de Waalstraat.

En nu na 60 jaar heeft het echtpaar 13 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen en staat gewoon de burgemeester in hun woonkamer. Het echtpaar is zichtbaar ontroerd “Mijn kinderen hebben dit allemaal voor ons geregeld” roept de heer Faujdar.

Vandaag wordt, samen met alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, het feest in huiselijke kring gevierd.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen