Politie en OBS De Tuimelaar halen samen €1.638,63 op voor Dream4Kids

Foto: Dream4Kids

Alle leerlingen van Basisschool De Tuimelaar  hebben zich doormiddel van een sponsorloop ingezet voor het goede doel. Deze sponsorloop was georganiseerd door Blue4Charity (B4C). Dit is een team van de politie Oost-Brabant die zich inzet om geld op te halen voor een goed doel. Dit keer gaat de opbrengst naar Dream4Kids die droomdagen voor getraumatiseerde kinderen organiseert. 

Onder luid gejuich van opa’s, oma’s, papa’s en mama’s renden de leerlingen van De Tuimelaar fanatiek rondjes om het schoolgebouw. Het enthousiasme van familie en schoolgenoten zorgde ieder rondje weer voor extra energie. “Ze hebben het ontzettend goed gedaan! Het is mooi om te zien hoe de leerlingen zich inzetten voor andere kinderen”, aldus Olaf Canters, B4C.  

Na het rennen werden de leerlingen voorzien van ranja, fruit en een welverdiend ijsje. Want ook na de sponsorloop hadden de leerlingen nog energie nodig voor alles wat op het schoolplein te beleven was. Dankzij de organisatie van B4C stond er een politiemotor, surveillanceauto en ME-bus. Deze hebben de leerlingen van binnen en buiten bewonderd. 

Dream4Kids

Dream4Kids

Stichting Dream4Kids organiseert Droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die te kampen hebben met een jeugdtrauma. Alleen al in Nederland heeft tussen de 25 en 50% van de kinderen te kampen met een jeugdtrauma (denk aan rouwverwerking, mishandeling of seksueel misbruik). Dream4Kids ondersteunt de medische en psychische behandeling door de allergrootste dromen van kinderen in vervulling te laten gaan tijdens een droomdag. Dit draagt bij aan het vertrouwen in zichzelf en de wereld en geeft het kind weer moed en positieve energie om in dromen te gaan geloven. Na de droomdag worden de kinderen jaarlijks uitgenodigd op de grote clubdag van Dream4Kids, zo blijven ze onderdeel van de Dream4Kids familie. Meer informatie is te lezen op www.dream4kids.nl. 

Reacties

article
15145
Politie en OBS De Tuimelaar halen samen €1.638,63 op voor Dream4Kids
Alle leerlingen van Basisschool De Tuimelaar  hebben zich doormiddel van een sponsorloop ingezet voor het goede doel. Deze sponsorloop
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/07/10/politie-en-obs-de-tuimelaar-halen-samen-e1-63863-op-voor-dream4kids/
2018-07-10T17:46:49+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/07/10174303/Droomdag_Jayson_Dream4Kids_02.jpg
Dream4Kids, OBS De Tuimelaar, Politie
Nieuws