Directeur La Place vertrekt bij Jumbo

Foto: nieuws.nl

Tweeënhalf jaar na de overname van La Place door Jumbo heeft Managing director Bart van den Nieuwenhof besloten om per 1 september a.s. La Place te verlaten.

Bart van den Nieuwenhof geeft aan dat de cirkel voor hem nu rond is en grijpt dit moment aan om zijn vleugels na zes bewogen jaren uit te slaan. “De gezamenlijke toekomst van La Place en Jumbo ziet er veelbelovend uit,” aldus Frits van Eerd. “In veel opzichten is sprake van een mooie wisselwerking tussen onze formules. Bart heeft hier mede het fundament voor gelegd. Daar zijn we hem zeer erkentelijk voor.”

Tijdelijke aansturing

Totdat er een nieuwe managing director is benoemd, wordt La Place direct door de Raad van Bestuur van Jumbo Groep Holding aangestuurd. Zij wordt hierin bijgestaan door Paul Bringmann, de oprichter van La Place die de restaurantketen jarenlang succesvol heeft geleid. Zijn bestaande adviseurschap voor La Place wordt de komende tijd geïntensiveerd. Vanuit Jumbo gaat ook Ralph Bertrand als executive director Formule zich nadrukkelijker bezighouden met de ontwikkeling van de La Place formule. Dit in relatie tot de ontwikkeling van de verschillende Jumbo formules waaronder de Jumbo City en Jumbo Foodmarkt.

Reacties

article
15173
Directeur La Place vertrekt bij Jumbo
Tweeënhalf jaar na de overname van La Place door Jumbo heeft Managing director Bart van den
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/07/11/directeur-la-place-vertrekt-jumbo/
2018-07-11T18:15:32+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/07/11181135/La-Place.png
Jumbo, La Place
Nieuws, Zakelijk