De 5e editie Schijndel aan Zee bijna van start!

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Vanaf vrijdag 13 juli tot en met zondag 5 augustus zal de Schijndelse markt weer omgetoverd worden tot het strand van Schijndel aan Zee. Op vakantie gaan om het vakantiegevoel te ervaren is niet meer nodig!

Dit jaar is de vijfde editie van het vierweeks evenement en het programma bestaat wederom uit sport-, spel-, muziek- en nevenactiviteiten. Op vrijdag 13 juli wordt er afgetrapt met de ‘Grand Opening’ en zal dit weekend op zaterdag en zondag in het teken staan van Beachtennis. Gedurende de overige drie weekenden wordt er gestreden om sportieve titels voor onder anderen Bubbelvoetbal, Beachvolley en Beachboulen (jeu de boules). Tevens is er plaats gemaakt voor de nieuwe activiteit ‘Robinson aan Zee’ waar koppels op expeditie gaan op het Schijndelse strand.

Muziek

Naast het sportprogramma is er een groot muzikaal aanbod. Namen als Baby Blue en La Fuente zijn kind aan huis en zullen het dak er af blazen tijdens hun show op het podium van Schijndel aan Zee. Ook nieuwe acts zoals de coverband Lijn 7 en Queen Tribute The Vipers staan klaar om er een feestje van te maken.

Schijndel aan Zee

Sinds vorig jaar heeft de organisatie het weekend verlengd met activiteiten op donderdag. Het strand ligt er toch en er blijkt ontzettend veel animo te zijn. Zo ook dit jaar. Op donderdag 19 juli wordt er gelachen om komedianten als Arie Koomen en Martijn Oosterhuis tijdens de Comedy Night aan Zee. Op donderdag 26 juli zullen teams fanatiek meespelen tijdens de Pubquiz aan Zee en zullen de ouderen van Schijndel op donderdag 2 augustus meezingen tijdens de zeemansliederen gepresenteerd door het Smartlappenkoor van Ome Jan.

Mega Beach Beerpong toernooi

En natuurlijk al het bierpret niet te vergeten. Het Mega Beach Beerpong toernooi beloofd dit jaar weer op twee dagen een succesvolle competitie te worden. De inschrijvingen gaan namelijk erg hard. Maar ook de nieuwe Beach, Beer & Burger middag is in het leven geroepen waar je kunt genieten van een speciaal bier proeverij in combinatie met verse hamburgers recht van de bbq.

Kortom; er staat weer een hoop leuks op het programma en het mag duidelijk zijn dat er geen betere plek is om je vrije weekenden deze zomer te besteden dan op Schijndel aan Zee. Check het volledige programma, inschrijfmogelijkheden en verdere informatie op www.schijndelaanzee.nl.

Schijndel aan Zee

Reacties

article
15184
De 5e editie Schijndel aan Zee bijna van start!
Vanaf vrijdag 13 juli tot en met zondag 5 augustus zal de Schijndelse markt weer
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/07/12/5e-editie-schijndel-aan-zee-bijna-start/
2018-07-12T20:24:48+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2017/07/12172513/zee1-715x408.jpg
Schijndel aan Zee
Nieuws