112

Landelijke oplichter op bijzondere manier aangehouden

Foto: politie.nl

Een landelijk actieve oplichter die geweld niet schroomt werd gezocht door politie en Justitie. Hij moest nog een gevangenisstraf uitzitten van 730 dagen en had zich onlangs schuldig gemaakt aan ernstige bedreigingen aan het adres van zijn ex-partner en stalking.

Het wijkteam Schijndel en het team Coördinatie Executie Taken (CET) gingen samen de uitdaging aan om de 38-jarige voortvluchtige op te sporen. Er werden diverse middelen ingezet, zoals het aftappen van zijn mobiele telefoon, om te achterhalen waar hij verbleef. Al snel werd duidelijk dat hij op dat moment in het buitenland was. Eind juli lieten de gegevens zien dat hij weer in Nederland was. Begin augustus kreeg het team in beeld in wat voor auto hij zich verplaatste en kon een speciale unit een ‘baken’ onder zijn auto plaatsen. Dankzij deze baken konden collega’s van de Aanhoudingseenheid hem op 3 augustus 2018 aanhouden in de berging van het appartement van een familielid in Schijndel. Inmiddels zit hij achter slot en grendel in de gevangenis in Grave.

Reacties

article
15515
Landelijke oplichter op bijzondere manier aangehouden
Een landelijk actieve oplichter die geweld niet schroomt werd gezocht door politie en Justitie. Hij
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/08/09/landelijke-oplichter-op-bijzondere-manier-aangehouden/
2018-08-09T12:39:05+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2017/03/28174925/politie-gaat-actie-voeren-bij-wedstrijden-van-feyenoord-en-groningen.jpg
112, oplichter, Politie, Schijndel
112, Nieuws