Oldtimerfriends Aado organiseert jaarlijkse toertocht

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Op zondag 9 september 2018 organiseert Oldtimerfriends Aado uit Veghel een toertocht voor oldtimers van 25 jaar en ouder. De Aado-Meierijstad toertocht is een landelijke en bosrijke route en de toertocht is ongeveer 110 kilometer.

De start van de oldtimer toertocht is om 12.00 uur vanaf de Markt in Veghel. Inschrijven en opstellen van de klassieke auto’s kan vanaf 10.00 uur op de Markt in Veghel. Tussen 10.00 uur en de start kan men de oldtimers bezichtigen, Naast de leden van Oldtimerfriends Aado kan iedereen met een oldtimer van 25 jaar en ouder zich inschrijven voor deze Aado-Meierijstad toertocht.
De oldtimers vertrekken om 12.00 uur en komen in de loop van de middag weer terug op de Markt in Veghel en daar worden ze ingehaald met de klanken van “Die Drei Dörfer Musikanten”. De foto welke van de oldtimers wordt gemaakt kan dan opgehaald worden in de Citroën HY op de Markt.

Inschrijven

U kunt zich voor deze rit inschrijven bij de Citroën HY die vanaf 10.00 uur op de Markt staat. Deelnemers krijgen na terugkeer ook een mooie foto als herinnering aan deze rit die € 15,00 per auto kost. (prijs is voor het routeboek, een herinneringsschildje, twee consumptiebonnen en een foto van uw oldtimer). Voor Aado-leden is deze rit gratis.
Tevens bestaat de mogelijkheid voor niet-leden om zich op 9 september als lid aan te melden van Oldtimerfriends Aado. Voor het totaalbedrag van € 45,00 is men dan lid van deze oldtimerclub tot 1 januari 2020 en kan men deze Meierijstad toertocht gratis meerijden.
Vooraf inschrijven voor deze rit is gewenst door uw naam/adres/tel. nr. merk en kenteken vooraf op te geven op [email protected] of via de website www.aado.nl
Uw inschrijfnummer, routeboek e.d. kan dan op 9 september opgehaald worden bij de Citroen HY op de Markt in Veghel, waar u ook kunt betalen.

Oldtimerfriends Aado

Oldtimerfriends Aado

Oldtimerfriends Aado is een vriendenclub van bezitters van een oldtimer van 25 jaar en ouder en bestaat meer dan 20 jaar. Elke eerste dinsdag van de maand komt de club bij elkaar voor een gezellige en informele avond in Autosalon Doornhoek in Zijtaart. Aado organiseert ongeveer drie keer per jaar op zondag een toertocht voor de leden. Nieuwe leden zijn nog welkom en kunnen zich opgeven op het aanmeldformulier op onze websitewww.aado.nl

Oldtimerfriends Aado

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden