Veghel In Hout 2018 van start gegaan

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Maandagochtend 13 augustus startte Veghel In Hout 2018. De jaarlijkse kindervakantieweek die dit jaar voor de derde keer gehouden wordt in het Julianapark in het centrum van Veghel. De komende dagen zijn er voor de kinderen van de Veghelse basisscholen tal van activiteiten.

Maandag is traditioneel de bouwdag. Vanaf 09.30 uur gingen de poorten van het bouwdorpterrein open. Elk kind met een dag- of weekkaart kreeg bij binnenkomst een polsbandje. Daarmee hebben ze toegang tot het bouwdorp en krijgen ze op gezette tijden eten en drinken.

Veghel In Hout 2018

Opening

De officiële opening werd verricht door Femme, Jesse en Max v.d. Wiel, samen met de voorzitter van het bestuur van Veghel in Hout, Ed van Uden. In een speciale Amerikaanse wagen werden zij het bouwdorpterrein opgereden. Na de officiële plichtplegingen was het tijd voor de jeugd van Veghel om er flink op los te timmeren. De pallets waren keurig in rijen opgestapeld en met behulp van vele ouders werden de eerste contouren van de bouwsels snel zichtbaar.

Veghel In Hout 2018

Veghel In Hout 2018

Komende dagen

De komende dagen, met onder andere The Voice Of Bouwdorp, houden wij jullie middels foto’s op de hoogte van alle activiteiten welke deze week plaatsvinden tijdens Veghel In Hout 2018. Check onze website!

Veghel In Hout 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen