Expositie WEERKLANK bij CHV Noordkade

Foto: Kunstgroep De Compagnie

Kunstgroep de Compagnie organiseert expositie WEERKLANK met de kunstwerken van beeldhouwster Ank van Engelen en schilder Jan Radersma. Hun beider werken hebben één aspect gemeen: natuur, landschap en poëzie klinken er in door. Niet voor niets genieten beide kunstenaars landelijke bekendheid.

Sculpturen, schilderijen en installaties bepalen het beeld van de expositie weerklank! De ambachtelijke werkwijze, de filosofische inslag van de kunstenaars en de liefde voor licht en donker maken dat deze expositie weer veel verrassingen biedt. Met intensief bewerken van weerbarstig materiaal en eindeloze toewijding krijgt het werk van Ank en Jan nieuwe betekenis, met vooral spirituele invloed op de beschouwer.

Deze prachtige expositie toont ook dat zuiver materiaalgebruik en de balans tussen abstractie en figuratie elkaar enorm kunnen versterken. De Compagnie organiseert deze expositie dan ook met gepaste trots.

Kunstgroep De Compagnie

De officiële opening is op zondag 2 september a.s. om 13.00 uur. Na de opening door artistiek leider Jan van Hoof worden bezoekers op verrassende wijze begeleid tijdens door Martijn van Dijk (saxofoon) en Paul van der Heijden (percussie).

Kunstgroep De Compagnie

Kunstgroep De Compagnie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen