Kom proeven van dans tijdens eerste open lesweek bij Phoenix Cultuur

Foto: Karin Jonkers | Phoenix Cultuur

Ook de dansafdeling van Phoenix Cultuur start het seizoen weer op vanaf maandag 27 augustus. Tijdens deze eerste lesweek kan jong en oud een gratis proefles volgen en kennismaken met het veelzijdige dansaanbod in Schijndel en Veghel. Alle dansstijlen worden weer vertegenwoordigd in het nieuwe cursusseizoen: van klassiek, modern-klassiek, modern-jazz tot buikdans, van hiphop tot salsa en van babyballet tot dans je Fit 60+.

Dansen is ontzettend leuk en maakt je (bewezen) gelukkig! En dan hebben we het nog niet eens over de positieve effecten op je lichaamshouding, coördinatie en zelfs je hersenen. Nog leuker is dat iedereen het kan doen en leren, van jong tot oud, beginner of ervaren. Bij Phoenix Cultuur staat een professioneel docententeam klaar om jou te helpen je danstalent verder te ontwikkelen en je vooral veel dansplezier te brengen. En dat begint al op jonge leeftijd, want zelfs de allerkleinsten kunnen al starten met babyballet, minidans, peuterdans en dansmix. Ook de andere dansstijlen zijn afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen: klassiek en klassiek-modern, grandbarre ballet, modern-jazz, hiphop en salsa, maar ook buikdans en zelfs dans je fit voor 60+.

Phoenix Cultuur

Gratis proefles

Weet je nog niet goed welke stijl bij je past, kom dan tijdens de open lesweek vanaf maandag 27 augustus een gratis proefles volgen in ’t Spectrum in Schijndel of op de CHV Noordkade in Veghel. Je maakt dan kennis met de dansstijl, de docent en de groep en je ervaart zelf of het iets voor je is. Bekijk ons volledige dansaanbod op de website en meld je aan voor een gratis proefles naar keuze!

Kijk voor meer informatie, het cursusaanbod en aanmelden op www.phoenixcultuur.nl. Neem voor vragen contact op via [email protected] of tel. 0413-782010.

Phoenix Cultuur

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen