Bek breidt haar directieteam uit met Dries Eefting en Herman Derix

Foto: BEK Groep

Het directieteam van de Bek-groep wordt uitgebreid met twee nieuwe directieleden. Dries Eefting is per 1 augustus aangetreden als technisch directeur en Herman Derix start 1 september als financieel directeur. Beide heren komen bij Cimpress NV vandaan en hebben een belangrijke rol gespeeld bij de grondlegging van Vistaprint, onderdeel van Cimpress NV. Niels Bek, algemeen directeur, is verheugd deze iconen uit de branche te hebben kunnen aantrekken.

Met de formatie van het directieteam zet Bek een belangrijke stap in het verder ontwikkelen van de logistics services binnen retail. Het bedrijf kent deze markt als geen ander en wordt een steeds groter begrip binnen de branche. Bek biedt intelligente, digitale oplossingen waarmee ze haar retailklanten steeds verdergaand kan faciliteren. Ook in 1 op 1 publiceren loopt Bek voorop in de markt. Daarnaast wordt op korte termijn het Retail Logistics Center geopend waarbij fulfilment voor retail en merken binnen retail centraal gaat staan. De organisatie is de laatste jaren in zowel omvang als complexiteit toegenomen, zowel autonoom als door kleine overnames in de branche. Bek heeft serieuze groeiambities en met de komst van Eefting en Derix zal dit versneld gestalte gaan krijgen.

BEK-groep Dries Eefting   BEK-groep Herman Derix

BEK-groep

De Bek-groep bestaat uit business units Bek 1 op 1 publiceren en New Brand Activators. Bek 1 op 1 publiceren is gespecialiseerd in het produceren van communicatiemiddelen in de vorm van drukwerk en portals tbv POS-materiaal en New Brand Activators is een reclamebureau met een eigen foto- en filmstudio. New en Bek vormen samen hét communicatiewarenhuis, dat is gespecialiseerd in retailcommunicatie.

BEK groep

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen