Acteren, improviseren, dansen en zingen in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode

Foto: Karin Jonkers | Phoenix Cultuur

De theatermakers van Phoenix Cultuur hebben weer grootse plannen voor het nieuwe cursusseizoen! Vanaf maandag 10 september starten de eerste lessen in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode en wordt er weer toegewerkt naar diverse mooie voorstellingen. Kinderen, jongeren en volwassenen die willen acteren, improviseren, dansen en zingen kunnen in de eerste lesweek proeven van het theateraanbod en een gratis proefles volgen.

Als je toneel speelt ontwikkel je je fantasie, creativiteit en zelfvertrouwen. Je leert en ervaart hoe je een rol kunt spelen en vormgeeft op toneel. Je laat je inspireren door verhalen en personages en maakt ontroerende, komische en verwonderende scenes. Phoenix Cultuur heeft een breed aanbod theater in huis, voor alle leeftijden en niveaus. Van theater voor volwassenen, musical, circustheater en muziektheater, tot theater voor peuters en kleuters. Over de hele week verspreid zijn er lessen op CHV Noordkade in Veghel, in ’t Spectrum in Schijndel en in CEC Mariëndael in Sint-Oedenrode. Alle docenten binnen de theaterafdeling zijn professionele theatermakers en begeleiden jong en oud bij het ontdekken en ontwikkelen van zijn of haar talent. Na een half jaar gaan alle groepen aan de slag met een voorstelling en wordt het talent ook aan het publiek getoond, tijdens ons eigen Theaterfestival Windkracht ’19!

Phoenix Cultuur

Probeer een gratis proefles!

Zelf ervaren hoe leuk theater, musical of circus is? Meld je dan aan voor een gratis proefles tijdens de eerste open lesweek vanaf maandag 10 september, in Veghel. Schijndel of Sint-Oedenrode. Meld je vooraf even aan via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen