Spanning en sensatie bij finaledag clubkampioenschappen De Krekel

Foto: Tennispark De Krekel

Heerlijk weer, volle tribunes en veel spannende wedstrijden. Wat wil je nog meer op de finaledag van de clubkampioenschappen van Tennispark De Krekel in Mariaheide. Er waren finales in de categorieën Rood (de kleine aanstormende talenten), Oranje, Groen en Geel.

In de finalewedstrijd, met een heuse scheidsrechter, in de categorie Rood was Quinten van Zon iedereen de baas. Hij mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Best Of The Rest in categorie Rood was Fieke van Sijll.

In de finale in de categorie Oranje stond Aukje Whelan tegenover Nick Post. De strijd werd beslist door een tie-break, waarin Nick Post de sterkste was.

De finalisten in de categorie Groen, Isa Opheij en Sid Schmacks, maakten er een spannende driesetter van. Sid trok in deze bloedstollende finale aan het langste eind en mag zich een jaar lang clubkampioen Groen noemen.

Ook de finale van de oudste jeugd (categorie Geel) werd beslist in drie sets. Tristan Tunnissen was in deze partij te sterk voor Mark Donders.

Tennispark De Krekel

Tennispark De Krekel

Tennispark De Krekel

Tennispark De Krekel

 

Price Shooting

Na alle finales was het weer tijd voor onze ‘price shooting’. Alle kinderen mochten proberen de bal in de hoepel te slaan en in de hoepels lagen leuke prijzen. Ook de prijsuitreiking kan natuurlijk niet missen op zo’n mooie zondag. Iedere deelnemer kreeg een medaille en de winnaars ontvingen hun beker. Zo’n mooie week kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder de Jeugdcommissie. Ze stonden er elke dag, elke dag hapjes maken, schema’s maken. Het is ze opnieuw gelukt om er een fantastische week van te maken.

Tennispark De Krekel

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen