ABBA Tribute Band in Gemeenschapshuis De Brink in Eerde

Foto: UITpunt Veghel

De ABBA Tribute band speelt al die enorme hits van ’s werelds bekendste Zweedse Popgroep ooit: ABBA. Vanaf hun eerste wereldwijde hit Waterloo tot The Day before you Came. Van begin jaren ’70 tot het einde van de band in 1983. Ontelbare hits, die we bijna allemaal van begin tot einde mee kunnen zingen, zullen deze avond te gehore worden gebracht.

Op zaterdag 29 september 2018 wordt het podium van De Brink Eerde omgetoverd tot een sensuele setting waarbij de muziek van ABBA, sfeer uit de 70’s en 80’s en nostalgie de hoofdrol spelen. Om 20:00 wordt hier het startsein gegeven voor een sfeervolle zomeravond en 2 uur ABBA show, met een repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zeg: “ik kende de nummers allemaal”.

ABBA

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

Over ABBA Tribute

Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Hoogtepunt in 2014 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (100ste Kasteeltuinconcert in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring! Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!

Het ABBA Tribute concert vindt plaats op zaterdag 29 september 2018, openingstijd publiek 20:00 uur
Starttijd concert: 21:00
Locatie: De Brink Eerde, Sint Antoniusplein 7, 5466 PE Eerde
Kaartjes: kunnen online worden gekocht via:
www.debrinkeerde.nl

Meer informatie: www.debrinkeerde.nl en www.abba-tribute.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen