112

Veel auto-inbraken afgelopen dagen in Schijndel en Sint-Oedenrode

Foto: pixabay.com

Deze week zijn er op diverse locaties in Schijndel en Sint-Oedenrode auto-inbraken gepleegd. In alle gevallen was het het dievengilde te doen om navigatie-apparatuur en/of airbags.

In de nacht van maandag op dinsdag werd er in Sint-Oedenrode, in de wijk Eerschot, ingebroken in een VW Polo. Deze auto stond geparkeerd in de Pastoor Hackenstraat. Ook een Seat Altea, die stond in de Jonker de Jegerstraat, werd opengebroken. In de nacht van dinsdag op woensdag werd er ingebroken in een Audi S3. Deze stond in de Johanna van Brabantlaan.

In dezelfde nacht werd er in Schijndel in maar liefst zeven(!) auto-inbraken gemeld. Ook bij deze auto’s was het de dieven te doen om de airbags of navigatie-apparatuur. De auto’s die vernield werden stonden in Schorpioen, Boogschutter, Griendstraat, Sterrenlaan, Tiboschlaan en Eenhoorn.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van deze inbraken of die verdachte situaties hebben waargenomen in de omgeving van bovengenoemde straten. Hen wordt verzocht contact op te nemen via 0900 – 8844

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen