Zondag Live in De Afzakkerij: Animal Road

Foto: Afzakkerij

Op zondag 23 september kun je van 15.00 tot 17.00 uur opnieuw genieten van livemuziek in cultuurcafé De Afzakkerij op CHV Noordkade in Veghel. Het podium is dan voor de formatie Animal Road.

Hun hoofddoel is om mensen te vermaken met hun muziek. Die muziek kan alle kanten op. Zo zijn er nummers die uit de Rock ‘n Roll stappen (Downtown Dolly), maar ook nummers die rechtstreeks uit de Singer-Songwriter hoek komen (Jack Shit!). Zo blijft ieder optreden (en hun Spotify lijst) lekker fris en afwisselend voor iedereen die zijn/haar oor eraan wil lenen.

Animal Road

Animal Road is een band met roots in de omgeving van Den Bosch. Deze band, bestaande uit een vijftal rockers, voorziet de middag van een mooi gevarieerd programma. Het beste samen te vatten als poprock met een ruig randje. Met hun zomerse vibes, harmonieuze samenzang, stevig gitaarwerk en up-tempo nummers maakt Animal Road samen met het publiek van ieder optreden een speciale beleving, waar iedereen zich in kan vinden.

Bezetting

Rick van Osta – Zang, Keytar & Gitaar

Ties Jeeninga – Gitaar & Zang

Max Klotz – Gitaar & Zang

Mathijs Geurts – Basgitaar

Pieter Scheffers drums.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden