Afscheid TOFste dirigent van Veghel

Foto: Stan Pittens

Zaterdagavond werd in de Podiumzaal op CHV Noordkade door het TOF-orkest van muziekvereniging Frisselstein afscheid genomen van Marc van Kessel.

In 1998 werd door Marc de basis gelegd voor een jeugd, dan wel instromingsorkest. De basis voor een absolute verjonging én groei van muziekvereniging Frisselstein. In die tijd groeide de vereniging van toen zo’n 90 spelende leden naar meer dan 220 spelende leden.

Een tijd van hechte samenwerking en onderling vertrouwen. Met stoffer en blik werd gewerkt aan het imago van de vereniging. Er ontstonden in die tijd prachtige nieuwe evenementen zoals het jaarlijkse jubilarissenconcert, het carnavalsconcert ‘mit den Anton aus Tirol’, bevrijdingsconcerten in samenwerking met Erp en Zijtaart, Veghel Nightlive, het Tsunamiconcert (met een opbrengst van meer dan € 100.000,-), Frissbeat werd door Marc van de grond getild als nieuwe kweekvijver voor de toekomstige ritmegroepen en last but not least de jeugd muziek kampen.

Door Marc veranderde Frisselstein, stap voor stap, van een traditionele harmonie in een brede muziekvereniging.

Afscheid Marc van Kessel

Oud-voorzitter Huub van den Berg, door omstandigheden niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn, riep het bestuur op een nauwe samenwerkingsvorm met Marc, als eindverantwoordelijke voor muziekontwikkeling in Meierijstad, te smeden. Samenwerking met Marc was altijd professioneel, motiverend, inspirerend, bouwend en leidde altijd tot verbluffend goed resultaat, aldus Van den Berg.

Afscheid Marc van Kessel

Afscheid Marc van Kessel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen