Opnieuw winstpartij Heren 1 Volleybalvereniging Skunk

Foto: Theo de Vrede | Skunk

Afgelopen week werd een slechte wedstrijd toch omgezet in winst, deze week wilde Skunk laten zien dat het ook een goede volleybalpartij op de mat kon zetten. Dit lukte drie sets zeer goed tegen Aetos, in set vier knakte er iets bij de Veghelse heren en werd er onnodig setverlies opgelopen.

Een slap begin zorgde voor een kleine voorsprong voor de Arnhemmers, door goede servicedruk konden de gastheren echter niet meer scoren. Foutenlast aan de kant van Aetos zorgde voor een gemakkelijke overwinning in de eerste set. De twee daarop volgende sets was het voor Skunk een makkie. Goede servicedruk in combinatie met een uitstekend blok zorgde ervoor de Aetos niet meer aan durfde te vallen, Skunk kon het daardoor zeer gemakkelijk afmaken.

De laatste set, waar het laatste punt verdeeld werd, werd echter slecht begonnen. De Arnhemmers hadden in de pass wat wisselingen gemaakt en dit pakte goed uit. De Veghelaren bleven fout op fout stapelen en zelfs de service zakte wat in. Een onnodig dik setverlies was het gevolg.

Setstanden: 18-25, 12-25, 11-25, 25-15

De vierde set gaf Skunk een kater na deze overwinning, toch draait het door twee overwinningen mee bovenin de competitie. . Om 19:00 wordt tegen VC landgraaf gespeeld in Sporthal de Bunders. VC Landgraaf heeft ook twee winstpartijen op zak, dus dit belooft een spannende wedstrijd te worden.

Skunk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen