Zondag 2e gratis loopclinic Krollenloop

Foto: Philip van den Brand | PR Stichting Krollenloop Veghel

Bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat start aanstaande zondag 7 oktober de tweede loopclinic ter voorbereiding op de Krollenloop. Voorinschrijven voor het hardloopevenement kan nog tot en met 10 oktober.

Looptrainer Joost Vlassak heeft ditmaal een leuke training uitgezet door het centrum van Veghel. Deze oefenclinic dient als opwarmertje voor de Krollenloop Urban Night Run, die op zaterdag 3 november wordt gehouden. De avondloop wordt georganiseerd in verband met het 5-jarig bestaan van de Krollenloop. Inschrijven hiervoor is niet nodig en de deelname is gratis. De start van de Krollenloop Urban Night Run is om 19.30 uur bij de Proeffabriek op de CHV Noordkade.

De oefenclinic van aanstaande zondag is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Je bent anderhalf uur lekker inspannend bezig en het is gezellig om samen te lopen. De loopclinic start om 10.00 uur, deelname is gratis. Vanaf 9.45 uur wordt er verzameld bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Er volgt nog één clinic meer, te weten op zondag 21 oktober.

Krollenloop

Inschrijven

Tijdens de Krollenloop op zondag 4 november kan er gekozen worden uit drie afstanden; 5 en 10 kilometer en de Ten Miles. Start en finish zijn op de Markt. Deelnamekosten bedragen tot en met woensdag 10 oktober 10 euro, dit is inclusief een fraaie medaille en uiteraard een krol met speculaas van Bakkerij Van Leur. Ná 10 oktober zijn de inschrijfkosten € 12,50.

Bedrijven- en vriendenteams kunnen zich voor een bedrag van 100 euro per team inschrijven. Een team vorm je met minimaal drie en maximaal vijf personen. Voor kinderen zijn er twee Kidsruns van 1 en 2,5 kilometer. Deelname aan de kinderloop is gratis.

Goed doel

De meeropbrengst van de Krollenloop van dit jaar is bestemd voor de aanschaf van enkele bewegingsattributen die, in samenspraak met de gemeente Meierijstad, worden geplaatst in het Geerbosch in Veghel. Met deze financiële bijdrage wil de Stichting Krollenloop bewegen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk maken. Samen met de gemeente wordt bekeken welke attributen het beste kunnen worden geplaatst. Deze moeten namelijk passen in de natuurlijke omgeving waarin ze komen te staan.

Krollenloop

Krollenloop

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen