Heren Skunk blijven winnen

Waar Skunk de eerste twee wedstrijden tegen laagvliegers had gespeeld moest het afgelopen zaterdag aantreden tegen het sterk geachte VC Landgraaf. Skunk was echter heer en meester en “vergat” alleen de laatste set te winnen.

Servicedruk houden en ervoor zorgen dat de Limburgse gasten niet konden combineren was het advies voor de Veghelaren. En dit lukte aardig, de passers van Landgraaf stonden 3 sets onder druk en daarom werd er een eenzijdig spelletje gespeeld. Skunk speelde hier goed op in en zorgde met redelijk wat blokkades voor een flinke voorsprong. De eerste set werd gemakkelijk binnengehaald. Ook set twee en drie was Skunk op dezelfde vlakken oppermachtig. Het doel was echter om het maximaal aantal punten in Veghel te houden. De bezoekers wilden het laatste punt echter mee naar Limburg nemen en begonnen meer risico te nemen in de service. De diagonaal van Landgraaf begon weer te scoren en zo liep Skunk de gehele set achter de feiten aan. De laatste set werd jammer genoeg verloren.

Top 3

Ondanks de domper van de laatste set weet Skunk toch de derde overwinning op rij binnen te halen en staat het momenteel zelfs in de top drie. Komende zaterdag mogen de Veghelaren afreizen naar Rotterdam. Om 16:00 uur wordt gespeeld in het Mercatus college. Bij winst behoud Skunk een positie binnen te top 3