Theaterkoor Stem zoekt nieuwe deelnemers

Foto: Theaterkoor Stem

Met het optreden tijdens ‘Rooi Vol Koren’ heeft Theaterkoor Stem definitief het project ‘Boeiende Buren’ afgesloten. Vanaf nu is de aandacht volledig gericht op een nieuwe theatershow die in het voorjaar van 2020 zal worden uitgevoerd. Na ‘Boeiende Buren’ is er al volop gewerkt aan het raamwerk van de nieuwe productie. Deze opnieuw zelfgeschreven theatershow zal in het teken zal staan van 75 jaar vrijheid en de bevrijding van Nederland.

De samenstelling van het koor verandert met iedere productie maar de basis wordt gevormd door een groep van ca. 35 enthousiaste deelnemers uit Meierijstad en omstreken. Voor de nieuwe productie kunnen ze in de meeste stemgroepen versterking gebruiken. Met name bij de hoge sopranen en de mannen zijn er vacatures. Lijkt het je leuk om mee te doen? Ga dan een keer vrijblijvend kijken/luisteren/zingen bij een gewone repetitie. Zij repeteren elke week op woensdagavond in De Brink in Eerde (19.45- 22.15u).

Theaterkoor STEM

Aanmelden

Meld je hiervoor wel even aan via een mail bij het secretariaat. Zij zorgen dan voor de ontvangst, begeleiding en nadere uitleg tijdens de repetitie. Meer informatie over het theaterkoor en hun vorig producties vind je op de website en op Facebook.

Reacties

article
16670
Theaterkoor Stem zoekt nieuwe deelnemers
Met het optreden tijdens ‘Rooi Vol Koren’ heeft Theaterkoor Stem definitief het project ‘Boeiende Buren’
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/10/08/theaterkoor-stem-zoekt-nieuwe-deelnemers/
2018-10-08T15:21:59+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/10/08151859/Theaterkoor-Stem-1280x720.png
Meierijstad, Theaterkoor 'STEM'
Kunst&Cultuur, Nieuws