Uitstekende start competitie Dames 1 Skunk

Foto: VV Skunk

Op zaterdag 6 oktober speelde Skunk dames 1 thuis haar eerste wedstrijd van het seizoen tegen Hajraa dames 3. De zenuwen waren in het begin wel even merkbaar, maar daarna begon het bij de Veghelse dames te lopen.

Er werd veel druk gezet op de tegenstander met de aanval en dat resulteerde uiteindelijk in de setwinst 25-18. Ook in de tweede set werden de fouten vooral door Hajraa gemaakt. De dames uit Eindhoven kregen de services maar moeilijk onder controle en wisten hun punten minder goed af te maken. Skunk bleef daarentegen druk zetten. Er werd aan de kant van Veghel goed gepasst en verdedigd, waardoor de spelverdeler haar aanvallers gemakkelijk kon bedienen. Ook de tweede set ging naar Skunk met 25-18. Die stijgende lijn wisten de Veghelse dames vast te houden in de derde set. Hajraa bood steeds minder weerstand. Ze maakten veel eigen fouten en moesten veel ballen oplossen. Daar kon Skunk maximaal van profiteren, waardoor de dames al snel op een voorsprong kwamen in de derde set. Ondanks een mindere servicedruk won Skunk de set met 25-13. In de vierde set bleef de service van Skunk minder goed lopen. Ook werd het spel slordig en werden er meer eigen fouten gemaakt. Hierdoor kwam Hajraa meer in haar spel en kwamen de Eindhovense dames zelfs op voorsprong. Deze voorsprong wist Skunk niet meer in te halen. Hajraa won de set met 25-18. Ondanks een mindere vierde set, toch een 3-1 overwinning voor Skunk dames 1. Dat is een goed begin van het nieuwe seizoen.

Volgende wedstrijd

Zaterdag 13 oktober speelt Skunk dames 1 uit tegen NUVO ’68 dames 1, om 17:00 uur in Nuenen.

Skunk

 

Reacties

article
16663
Uitstekende start competitie Dames 1 Skunk
Op zaterdag 6 oktober speelde Skunk dames 1 thuis haar eerste wedstrijd van het seizoen
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/10/08/uitstekende-start-competitie-dames-1-skunk/
2018-10-08T11:48:04+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/10/08114548/Skunk-Dames-1.jpg
Skunk, Skunk Dames 1, VV Skunk
Nieuws, Sport