De Korfrakkers troeft Spes in eigen huis af

Op deze zomerse zondag in oktober reisde de dames van De Korfrakkers af naar Milsbeek voor de eerste echte krachtmeting van het seizoen tegen Spes.

Het was al na enkele minuten raak en De Korfrakkers kwam op voorsprong met 0-1. Spes had daar wel meteen een antwoord op en het werd 1-1. Gedurende de rest van de eerste helft liepen de scores gelijk op. De Korfrakkers kwam wel telkens op voorsprong maar de Erpsen konden de score niet uitbouwen. Net voor de rust werd het eerste gaatje geslagen. Ruststand 4-7.

In de tweede helft was het De Korfrakkers die gedurende de gehele tijd de leiding nam. Ze lieten zich niet gek maken door het fysieke spel van Spes en benutten hun kansen goed. Spes kon uiteindelijk nog maar één keer scoren. De Korfrakkers maakte wel nog een aantal doelpunten waardoor de eindstand 5-12 werd en de 2 punten mee werden genomen naar Erp. De Korfrakkers is nu de fiere koploper zonder puntverlies.

Volgende week zaterdag om 16:00 uur komt Prinses Irene op bezoek in Erp.