Opnieuw winstpartij voor de dames van Skunk

Foto: Skunk

Afgelopen zaterdag speelde Dames 1 van Skunk tegen NUVO’68 dames 1.

Servicedruk houden en ervoor zorgen dat de tegenstanders minimaal konden scoren, was het doel wat van tevoren gesteld werd. En dit lukte aardig, de passers werden onder druk gezet waardoor Skunk met de punten vooruit kon lopen. Deze servicedruk werd echter niet voldoende stand gehouden waardoor NUVO de punten kon scoren. De stand liep gelijk op waarbij Skunk de eerste set verloor met 24 – 26.

Het team was gebrand om de volgende sets te winnen en met de punten naar huis te gaan. De dames begonnen sterk met een servicedruk en goede pass. Ballen werden echter niet voldoende afgemaakt waardoor de setstanden gelijk op bleef lopen. Dit gebeurde in combinatie met een goede middenaanvaller van de Nuenenaren. Uiteindelijk trok Skunk aan het langste eind en werden de volgende twee sets gewonnen.

De allesbeslissende laatste set werd zwak begonnen door de Veghelaren. Er ontstond een achterstand die door  een goede servicedruk gelijk getrokken werd. Skunk kon uitlopen en zo werd de set gewonnen met 25 – 23. Zo werd de tweede overwinning binnen gehaald.

Setstanden

26 – 24, 24 – 26, 21 – 25, 23 – 25

Komende zaterdag spelen de dames van Skunk in Budel. Om 17:00 uur wordt gespeeld in Zuiderpoort tegen Ledub dames 3.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen