Vijfde overwinning op rij voor heren Skunk

Alle vier de voorgaande wedstrijden werden gewonnen. Afgelopen zaterdag moest Skunk aantreden tegen HLB van Daal-DS dat ook alle wedstrijden had gewonnen. Een zenuwslopende wedstrijd werd uiteindelijk in het voordeel van de Veghelse heren beslecht.

Skunk begon zeer sterk, door een goede service in combinatie met een uitstekend blok wisten de Dungense bezoekers niet hoe ze de bal bij Skunk op de grond konden krijgen, dit resulteerde in veel fouten bij de bezoekers en dus een gemakkelijke overwinning.

De tweede set begon Skunk slap en kwam het direct op een 0-5 achterstand door persoonlijke fouten. De heren waren de hele set bezig deze achterstand in te halen maar liet het verdedigend liggen. Set drie begon wederom met veel persoonlijke fouten, in de derde set werd Skunk ook nog eens meerdere malen benadeeld door de scheidsrechter en kon het geen moment ruiken aan setwinst. Ok de vierde set werd slecht gespeeld, de pass zakte in en verdedigend haalde Skunk niks van de grond. Een wissel zorgde voor de ommekeer, er kwam weer pit in achterveld en aanvallers konden goed bediend worden. De vijfde set moest dus de winnaar van het duel aanwijzen. Ondanks een 4-8 achterstand werd door mooi volleybal de vijfde set binnengehaald.

Theo de Vrede | Skunk

Setstanden

25-14, 19-25, 21-25, 25-16, 15-11

Door deze overwinning blijft Skunk ongeslagen. Over twee weken speelt Skunk een uitwedstrijd tegen Hands-up uit Berlicum. Om 18:00 uur wordt in sporthal De Run gespeeld om de koppositie te behouden.