Derby prooi voor Skunk

Foto: Skunk | Theo de Vrede

Afgelopen zaterdag stond voor Skunk Heren 1 de altijd beladen derby op het programma tegen Hands-up uit Berlicum. Een ploeg die al jaren in de tweede divisie speelt en het vaak moet hebben van het mentaal bewerken van de tegenstander. De ploeg uit Veghel liet zich niet van de wijs brengen en nam de winst mee naar huis.

De Veghelaren begonnen meteen goed, harde aanvallen werden afgewisseld met tactische ballen. Harde aanvallen van de diagonaal van Hands-up scoorde vaak maar er konden geen series worden gemaakt, dit in tegenstelling tot de aanval van Skunk. Een gemakkelijke setwinst was het resultaat. Ook de tweede set begon Skunk in dezelfde lijn. De scherpte verslapte echter even en de Berlicumse heren dachten hier van te kunnen profiteren. Skunk was net op tijd bij de les en wist het af te maken. Set drie was een gelijk opgaande set, veel slordigheden aan de Veghelse kant gecombineerd met een mindere verdediging zorgde voor setverlies. De vierde set was Skunk weer bij de les, elke aanval scoorde en Hands-up kwam niet verder dan commentaar geven op de scheidsrechter. Toen Hands-up zelfs een rode kaart kreeg door aanhoudend commentaar op de wedstrijdleiding was het voor Skunk een makkie en was de winst een feit.

Skunk

Setstanden

16-25, 23-25, 27-25, 16-25

De Veghelse heren hebben tot nu toe nog elke wedstrijd gewonnen maar hebben elke wedstrijd nog minimaal een set verloren en daardoor ook enkele punten. Desalniettemin staan de heren bovenaan kort gevolgd door de concurrentie. Aankomende zaterdag speelt Skunk thuis tegen Volley Tilburg. Om 19.00 uur wordt gespeeld in sporthal de Bunders.

Skunk

Skunk

Skunk Veghel

Reacties

article
16946
Derby prooi voor Skunk
Afgelopen zaterdag stond voor Skunk Heren 1 de altijd beladen derby op het programma tegen
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/11/04/derby-prooi-skunk/
2018-11-04T13:10:54+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/11/04130057/TDV_3290.jpg
Skunk, Skunk Heren 1
Nieuws, Sport