Kaarten Vudel Koningfeest vanaf nu in de verkoop

Foto: Joris Bisschops

Carnavalsliefhebbers opgelet. Vandaag, 11 november om 11.11 uur is Vudel gestart met de kaartverkoop voor het grootste Carnavalsfeest van Brabant. De digitale poorten naar twee avonden carnavalsplezier zijn open. Want zowel voor de donderdag als voor de vrijdag is de verkoop gestart.

Donderdag. Das Vudel Koningsfest

Ook dit jaar vind in de Koekbouw weer een heus bierfeest plaats. De pullen bier zullen je weer om de oren vliegen. Evenals de helau’s en ‘ein prosit’s’. De populariteit van dit bierfestijn is de afgelopen jaren naar grote hoogte gestegen. Vandaag zijn de losse tickets in de verkoop gegaan. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Ben er op tijd bij. Want vol=vol…

Vrijdag. Vudel

Op vrijdag 1 maart barst de Noordkade weer uit haar voegen. Het begin van het einde. Ieder jaar weer. 11 november start Vudel met een Early Bird ticket actie. Vanaf 11.11 uur vliegen de tickets de deur uit. Er zijn, zoals wel vaker bij een Early Bird actie, maar een paar tickets beschikbaar. Ben er dus snel bij. Dan kun je weer een paar euries in de pocket houden. En die komen dan weer van pas op het feestje zelf. Wees dus slim. Zet je wekker en koop Early Bird tickets. Echt. Dat moet je doen.

Tickets

Je tickets koop je via: www.vudel.nl

Donderdag 28 oktober

19.00 uur tot 01.00 uur

Das Vudel Koningsfest

18+

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vrijdag 1 maart

20.00 uur tot 03.00 uur

Vudel vrijdag

18+

Vudel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen