TTCV/van Herwaarden handhaaft positie op ranglijst

Foto: TTCV/van Herwaarden

In de regio derby tegen Taverbo/SABO in Boxtel heeft TTCV/van Herwaarden met een gelijkspel voorlopig een veilige plek verworven om een langer verblijf in de hoogste klasse van Zuid Nederland te garanderen.

Kopman Maarten van Grinsven droeg gedurende de eerste helft de grootste last. Met twee enkeloverwinningen en winst in het dubbelspel, samen met Gerald van Berkel, zorgde hij voor een 2-3 voorsprong. Toch werd het billenknijpen omdat de Boxtelnaren drie achtereenvolgende partijen naar zich toe trokken. Jammer genoeg kwam Han van Gemert niet tot zijn eerste winst in een zinderende vijfgamer. Hij herstelde goed door zijn laatste wedstrijd met winst af te sluiten. Tot slot was het natuurlijk Maarten van Grinsven die met zijn derde winst de 5-5 eindstand op het scorebord bracht.

Volgende week wordt een heleboel duidelijk. Terwijl Taverbo een uitwedstrijd speelt tegen kampioen Belcrum, heeft TTCV/van Herwaarden alle kaarten in eigen hand. Met ruime winst op bijna degradant TIOS ’51 uit Tilburg is handhaving vrijwel een feit. Vrijdag 24 november a.s. om 20.00 uur in het Tafeltenniscentrum op het PWA sportpark.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen