Kaartverkoop Toneeldagen Gèr Gespeuld start zaterdag 24 november om 10.00 uur

Foto: Ger Gespeuld

Zaterdagmorgen 24 november om 10.00 uur precies maakt Peter Vogels de deur open aan de Coxsebaan 5 te Boerdonk voor de kaartverkoop van de klucht: GESPUIS IN DE KLUIS.

De klucht gat over de wantoestanden in een verzorgingstehuis waar de hoofdzuster, zuster Amalia, de boel terroriseert. Opa Stokvis komt in actie, geholpen door de kleindochter en haar vriend. De zoon met zijn pinnige echtgenote en de dochter die al 12 jaar niets meer van zich heeft laten horen komen ook nog op de proppen om geld en het testament van opa. Samen met zijn vriend Gerrit weet opa iedereen te slim af te zijn, geniet hij van de massages van juffrouw Letty en heeft hij te doen met Fatima die moeten werken heel veel en niks niet verkeerd doet. Dan is er ook nog de stokdove juffrouw Beerkens die wel een oogje heeft op opa.

Kortom , genoeg ingrediënten voor een hele leuke avond uit. De toneeldagen zijn op 25, 26, 27 en 30 januari en 1 en 2 februari in Gemeenschapshuis Den Hazenpot te Boerdonk, aanvang 20.00 uur.

Kaarten

De kaartjes kosten € 6,- per stuk en zijn af te halen bij de familie Vogels, Coxsebaan 5 te Boerdonk en telefonisch te bestellen via telefoonnummer 0492-366516. Op zaterdag 24 oktober kan men maximaal 10 kaartjes per persoon afhalen. De afhalers hebben voorrang op de telefonische bestellingen en de telefoon zal dan ook pas worden opgenomen als de afhalers allemaal afgewerkt zijn.

Ger gespeuld Boerdonk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen