Opbouw ‘Veghel on Ice’ begonnen

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Vrijdagochtend 30 november is men gestart met de bouw van een grote tent, bedoeld voor ‘Veghel on Ice’ op de Markt in Veghel.

De tent van 40 bij 20 meter komt, net als vorig jaar, ter hoogte van de café’s te staan. Maandag 3 december a.s. wordt de ijsvloer aangelegd. De opening is donderdag 6 december om 18.45 uur. Deze wordt verricht door burgemeester Kees van Rooij van Meierijstad. Of hij dan ook daadwerkelijk de ijzers onderbindt zullen we dan zien.

Veghel on Ice 2018

Organisatie

Veghel On Ice wordt gerealiseerd door Rotary Club Meierijstad e.o.(www.rotary-veghel.nl) via de Stichting Rotary Veghel on Ice. De motivatie  is om de jeugd via een gezellig, sportief, en gezond schaatsevenement in beweging te brengen. Vanuit veel maatschappelijke organisaties en vanuit de overheid wordt het belang van beweging, en de daaruit vloeiende verbeterende gezondheid, enorm belangrijk geacht. Zij willen daar graag actief een bijdrage aan leveren. Het is voor Rotary Meierijstad e.o. géén commercieel, maar een sociaal en maatschappelijk project.

Veghel-on-Ice-2018

Speciaal evenement

Zondag 16 december kan iedereen om 14.00 uur schaatsen met Prins Hannes d’n Derde van Kuussegat. Natuurlijk komt hij niet alleen maar neemt hij heel zijn gevolg mee. De enige voorwaarde om met hem mee te schaatsen is, om in carnavalskostuum te verschijnen. Succes gegarandeerd!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen