De Korfrakkers maakt het verschil in tweede helft

Vandaag, zondag 2 december stond ODC op het programma voor De Korfrakkers. ODC staat onderaan in de competitie, maar de dames uit Erp wisten door de uitslagen van de dames uit Heusden/Asten tegen andere ploegen dat ze niet moesten worden onderschat.

Toch lukte het De Korfrakkers niet om de wedstrijd scherp te beginnen, waardoor er al vroeg in de wedstrijd een 4-1 achterstand ontstond. Gelukkig kon De Korfrakkers zich in de eerste helft nog herpakken en lukte het de achterstand om te zetten naar 6-7 in het voordeel van De Korfrakkers.

Twee debutanten

In de rust werd door trainer Davy Wind het vizier weer op scherp gezet, zodat er met overtuiging aan de 2e helft begonnen werd. De stand werd uitgebouwd tot een 7-10 voorsprong met een aantal prachtige schoten van Maud Beekmans. Tot de 9-12 lukt het ODC om enigszins bij te blijven, maar daarna is de wedstrijd gespeeld. A-junioren Hilde Buitenhuis en Evie Beekmans hebben daardoor ook nog speelminuten kunnen maken. De wedstrijd werd gewonnen met 12-18.