TTCV/van Herwaarden ook volgend jaar in Hoofdklasse

Foto: TTCV/van Herwaarden

In de wetenschap dat slechts een luttel aantal punten behaald moesten worden in de laatste wedstrijd van dit jaar, toog TTCV/van Herwaarden naar Middelburg. Ook voor de Zeeuwen stond weinig meer op het spel.

Gedurende de 1e helft wilden beide partijen er nog wel een wedstrijd van maken. Onder aanvoering van niemand minder dan Han van Gemert kwam TTCV even op voorsprong. Nadat de gelijkmakende beurt van Middelburg, met een tussenstand van 3-3, leek het erop dat de Veghelaren met hun hoofd al bij de lange terugreis naar huis waren. De resterende punten gingen niet mee in de bus en dat betekende een 7-3 nederlaag.

Het eindresultaat in deze competitie, een vierde plaats, stemt niet helemaal tot tevredenheid. De club en de supporters rekenen er wel op dat het team de vakantieperiode aangrijpt om eind januari a.s. weer fris en gedreven aan de start te staat.

Reacties

article
17843
TTCV/van Herwaarden ook volgend jaar in Hoofdklasse
In de wetenschap dat slechts een luttel aantal punten behaald moesten worden in de laatste
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/12/02/ttcv-herwaarden-ook-volgend-jaar-hoofdklasse/
2018-12-02T12:46:42+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/12/02124516/TTCV-1024x576.png
TTCV/van Herwaarden
Nieuws, Sport