Burgemeester Van Rooij geeft officiële startsein voor Veghel On Ice

Foto: Stan Pittens

Met het gooien van een curlingsteen op de schaatsbaan, op de Markt in Veghel, gaf burgemeester Kees van Rooij van Meierijstad donderdagavond het officiële startsein voor Veghel On Ice. Dit deed hij samen met Eric Rath, voorzitter van de Rotary Club Meierijstad en Ben Hofhuis, Koning van het Veghelse Sint Barbara Gilde.

Veghel On Ice wordt gerealiseerd door Rotary Club Meierijstad e.o. via de Stichting Rotary Veghel on Ice. Hun motivatie is om de jeugd via een gezellig, sportief, en gezond schaatsevenement in beweging te brengen. Vanuit veel maatschappelijke organisaties en vanuit de overheid wordt het belang van beweging, en de daaruit vloeiende verbeterende gezondheid, enorm belangrijk geacht. Zij willen daar graag actief een bijdrage aan leveren. Het is voor Rotary Meierijstad e.o. géén commercieel, maar een sociaal en maatschappelijk project. Hierbij krijgen zij steun van vele vrijwilligers.

Dus vanaf vandaag tot en met zondag 6 januari 2019 kan iedereen dagelijks terecht op de schaatsbaan in Veghel. Voor meer informatie omtrent tickets, openingstijden en speciale evenementen verwijzen wij u graag naar de website van Veghel On Ice www.veghelonice.nl

Veghel On Ice 2018

Veghel On Ice 2018

Veghel On Ice 2018

Veghel On Ice 2018

 

Reacties

article
17901
Burgemeester Van Rooij geeft officiële startsein voor Veghel On Ice
Met het gooien van een curlingsteen op de schaatsbaan, op de Markt in Veghel, gaf
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/12/06/burgemeester-van-rooij-geeft-officiele-startsein-voor-veghel-on-ice/
2018-12-06T20:42:22+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/12/06203832/photo_2018-12-06_20-09-23.png
Ben Hofhuis, burgemeester Kees van Rooij, Eric Rath, Rotary Club Meierijstad, Rotary Club Veghel, Veghel On Ice
Nieuws